Σύνθετα λιπάσματα σε μορφή πέρλας

Κάθε σύνθετο λίπασμα YaraMila έχει την μορφή πέρλας και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των καλλιεργειών.

Ορισμένα λιπάσματα YaraMila περιέχουν επίσης δευτερεύοντα στοιχεία και ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για συγκεκριμένες καλλιέργειες, όπως μαγνήσιο (Mg), θείο (S), βόριο (Β), σίδηρο (Fe), μαγγάνιο (Mn), μολυβδαίνιο (Μο), και/ή ψευδάργυρο (Zn). Τα προϊόντα αυτά ωφελούν τους παραγωγούς, επειδή εξασφαλίζουν ομοιόμορφη εφαρμογή των θρεπτικών στοιχείων, είτε η λιπασματοδιανομή γίνεται με το χέρι είτε με μηχάνημα. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διαχωρισμού των θρεπτικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, του χειρισμού ή της εφαρμογής.

Τα λιπάσματα YaraMila είναι ειδικά σχεδιασμένα για καλλιέργειες υψηλής αξίας, όπως λαχανικά, οπωροφόρα δένδρα, αμπέλια και χλοοτάπητες.

Τα προϊόντα αξιοποιούν μια ισορροπημένη πηγή αζώτου που περιέχει αμμωνιακό αλλά και νιτρικό άζωτο, έναν συνδυασμό πλήρως διαθέσιμων μορφών φωσφόρου που εξασφαλίζουν μεγαλύτερης διάρκειας διαθεσιμότητα σε ένα ευρύ φάσμα τύπων εδάφους, και το χλώριο ή το θείο ως πηγή καλίου.

Τα λιπάσματα YaraMila συνθέτουν τα βασικά δομικά στοιχεία των προγραμμάτων θρέψης της Yara για καλλιέργειες. Λόγω του ευρέως φάσματος αναλογιών Ν:P:K και της διαθεσιμότητας συνθέσεων με δευτερεύοντα στοιχεία και ιχνοστοιχεία, τα προϊόντα είναι τα πλέον κατάλληλα για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των καλλιεργειών μέσω μιας ισορροπημένης και αποδοτικής θρέψης.

Τα προϊόντα YaraMila είναι άριστοι φορείς δευτερευόντων στοιχείων και ιχνοστοιχείων καθώς επιτρέπουν την ακριβή και ομοιόμορφη εξάπλωσή τους σε μικρές ποσότητες. Επιπλέον, λόγω των μεταβολικών συνεργιών και των περισσότερο αποδοτικών συνθέσεων, η πρόσληψη δευτερευόντων στοιχείων και ιχνοστοιχείων από τα προϊόντα YaraMila είναι υψηλότερη σε σύγκριση με τα απλά λιπάσματα που εφαρμόζονται χωριστά.

sitari
sitari

Οδηγός λίπανσης για 12 καλλιέργειες

Kατεβάστε τον οδηγό λίπανσης της Yara για 12 καλλιέργειες που συναντάμε στην Ελλάδα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ YARA