Ιανουαρίου 15, 2020

Αγρότης της Χρονιάς 2020

Η Yara Ελλάς αρωγός για άλλη μια χρονιά στην ετήσια εκδήλωση του «Αγρότη της Χρονιάς» από τον εκδοτικό όμιλο Green Box.

1Vraveia_Agrotis-xronias-2019.jpg

Η εκδήλωση «Αγρότης της Χρονιάς» αναδεικνύει από το 2008 πρόσωπα και πρωτοβουλίες που διακρίνονται για τη συνεισφορά τους στην αγροτική ανάπτυξη. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο θεσμό στον κλάδο της αγροτικής παραγωγής. Τα βραβεία απευθύνονται στο σύνολο των συντελεστών της πρωτογενούς παραγωγής στην Ελλάδα, τιμώντας όσους ξεχωρίζουν σε οργάνωση, ποιότητα, επαγγελματισμό και καινοτομία και προκύπτουν έπειτα από αξιολόγηση ανεξάρτητης επιτροπής. απονέμοντας βραβεία στις εξής κατηγορίες: Αγρότης της Χρονιάς, Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς, Κτηνοτροφική Εκμετάλλευση της Χρονιάς.

2agrotisxronias2020.jpg

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα. Εκτός των βραβεύσεων στην εκδήλωση θα υπάρχουν θεματικές ενότητες στις οποίες θα αναπτυχθούν κρίσιμα θέματα του αγροτικού κλάδου.

3agrotisxronias2020.jpg

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα παρευρεθεί ο κύριος John Martin, κτηνοτρόφος από την Ιρλανδία. Ο κύριος John Martin διευθύνει μια κτηνοτροφική μονάδα με 650 μικτές σύνθετες αναπαραγωγές προβατίνες και συνεργάζεται με τη Yara UK & Ireland. Εκτός της ζωικής παραγωγής, ασχολείται με την παραγωγή βιομάζας, καθώς και με την αγελαδοτροφία για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων. Έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς στην Ιρλανδία για τον τρόπο οργάνωσης και απόδοσης της αγροτικής του εκμετάλλευσης (Grassland Farmer of the Year 2019), ενώ τον Ιούνιο του 2019 έλαβε τιμητική διάκριση από την Βασίλισσα της Αγγλίας για την προσφορά του στην γεωργία.

4agrotisxronias2020.jpg


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.agrotistisxronias.gr.