Ιουνίου 29, 2022

Η Yara στο συνέδριο Farm to Fork 2022

Η Yara συμμετείχε με επιτυχία στο συνέδριο Farm to Fork 2022 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου, και διοργανώθηκε από την New AG International και την EBIC, υποστηρίζοντας την οργάνωση ως Χρυσός Χορηγός.

Στη Yara δεσμευόμαστε να επιτύχουμε ένα θετικό διατροφικό μέλλον, για αυτό φέτος συμμετείχαμε στο συνέδριο Farm to Fork, για να συζητήσουμε πώς οι βιοδιεγέρτες διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην επίτευξη βιώσιμης γεωργίας προστατεύοντας το έδαφος και διασφαλίζοντας την επισιτιστική ασφάλεια. Το συνέδριο αποτέλεσε μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ των διαφόρων παραγόντων στην αγρό-διατροφική αλυσίδα και ανοίγοντας το δρόμο προς το μέλλον. Ένα μέλλον στο οποίο οι βιοδιεγέρτες καλούνται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην βελτίωση των αποδόσεων των καλλιεργειών και στην αειφορία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της κ. Marion Martinez, SVP, South Europe, Yara: «Οι βιοδιεγέρτες αποτελούν το κατάλληλο εργαλείο για τις παραγωγούς για να επιτύχουν ισορροπημένη θρέψη στις καλλιέργειες, καθώς τις καθιστούν πιο ανθεκτικές στις προκλήσεις από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και βελτιώνουν την αποδοτικότητα των θρεπτικών στοιχείων. Οι βιοδιεγέρτες σε συνδυασμό με μια ορθολογική προσέγγιση της θρέψης μπορούν να προσφέρουν πολλά οφέλη: μειωμένες απώλειες στο χωράφι, καθώς και αυξημένη παραγωγή τροφίμων και κερδοφορία των αγροτών.»

marion2.jpg