Μαΐου 09, 2022

Ημέρα Υγείας & Ασφάλειας 2022: Εστιάζοντας στην Οδηγική Ασφάλεια

Στις 28 Απριλίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας & Ασφάλειας. Για τη Yara, Στη Yara η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα σε όλες τις δραστηριότητές μας.

Φέτος, επιλέξαμε να εστιάσουμε στην Οδηγική Ασφάλεια για τον εορτασμό της παγκόσμια ημέρα Υγείας & Ασφάλειας, διοργανώνοντας μια ημέρα γεμάτη με δραστηριότητες, στο εργοστάσιο του Βόλου, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδηγικής Ασφάλειας - Πάνος Μυλωνάς.

3.png

Στα πλαίσια της εργασίας μας, πολλοί από τους συναδέλφους μας, περνάνε πολλές ώρες οδηγώντας. Για το λόγο αυτό αφιερώσαμε την ημέρα αυτή στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση μας στην οδηγική ασφάλεια, ώστε να διασφαλίζουμε ότι θα επιστρέφουμε ασφαλείς στα σπίτια μας. Η εκπαίδευση χωριζόταν σε δύο ενότητες, τη θεωρητική και την πρακτική, με δραστηριότητες που απαιτούσαν την ενεργή συμμετοχή των συμμετεχόντων, μέσω ασκήσεων, συζήτησης, αλλά και χρήσης ειδικού εξοπλισμού για την προσομοίωση ρεαλιστικών οδηγικών συνθηκών.

Στην εκδήλωση, εκτός από την ομάδα της Yara Ελλάς, συμμετείχαν οι κ.κ. Jan-Petter Fossum, Senior Vice President HESQ, Davide Frigeri, Director, BU Marketing & Agronomy South Europe, και η Clara Campuzano, Incubation Lead - South Europe. Ο Jan-Petter Fossum΄μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ανέφερε:

«Εστιάσαμε στην οδηγική ασφάλεια, έμαθα πολλά και εκτιμώ πως και όλη η ομάδα έμαθε πολλά σχετικά με το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε και να δρούμε κατά την οδήγηση, να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους από τραυματισμούς.»