Ιουλίου 31, 2023

Ξανά στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας!

Η Yara Ελλάς Α.Ε. βραβεύτηκε για 2η χρονιά ως η καλύτερη εταιρεία του κλάδου λιπασμάτων στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023»

Τα πραγματικά success stories του ελληνικού επιχειρείν τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023», που διοργάνωσε για 8η φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις και, φυσικά, οι άνθρωποί τους, που κατορθώνουν να ξεπερνούν κάθε δυσκολία και συνδράμουν σημαντικά τους κλάδους τους και συνολικά την εγχώρια οικονομία, καθώς και να αναπτύσσονται και να κάνουν βήματα προόδου.

Στους Πρωταγωνιστές Κλάδων βραβεύονται οι κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, συνυπολογίζοντας τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα. Η Yara Ελλάς Α.Ε. διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στον κλάδο Λιπασμάτων, λαμβάνοντας βραβείο από τους διοργανωτές.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ελευθέριος Ρουμελιώτης, Commercial Director και ο κ. Νίκος Μυτιλέκας, Marketing & Agronomy Manager της Yara Ελλάς.

Ξανά στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας