Ιουλίου 26, 2022

Η Yara Ελλάς Α.Ε. βραβεύτηκε ως η καλύτερη εταιρία του κλάδου λιπασμάτων στην φετινή εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022»

Η φετινή εκδήλωση για τους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας τίμησε τις επιχειρήσεις, που παρά τις προκλήσεις που συναντούν στο δύσκολο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον κατόρθωσαν να αναπτυχθούν, να καινοτομήσουν, να επεκταθούν εκτός συνόρων και να στηρίξουν την ελληνική καινοτομία.

protagonistes vraveio (2).jpg

Οι επιχειρήσεις αυτές είναι οι «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» και η Direction Business Network για ακόμη μια χρονιά στέκεται στο πλευρό τους και τους στηρίζει.

Στους Πρωταγωνιστές Κλάδων βραβεύονται οι κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, συνυπολογίζοντας τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα. Η Yara Ελλάς Α.Ε. διακρίθηκε στον κλάδο Λιπασμάτων και έλαβε το βραβείο από τους διοργανωτές.

Το βραβείο παρέλαβε για την εταιρία η κ. Μαρία Ψαρρού, Marketing Operation & Content Manager και ο κ. Θεόδωρος Τσούτσας, Terminal Operations Manager για τη Yara Ελλάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 στο Golf Prive στην Γλυφάδα.

IMG_8176.jpg