Φεβρουαρίου 27, 2019

Παρουσιάζουμε το νέο Terminal του Βόλου στους συνεργάτες μας!

Στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου η Yara Ελλάς άνοιξε τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα ενσάκισης στην Β΄ΒΙ.ΠΕ. Βόλου για τους συνεργάτες της από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Η λειτουργία του εργοστασίου ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζει η Yara διεθνώς και καλύπτει πλήρως τις εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

YARA-25.263.jpg

Τους συνεργάτες της Yara υποδέχτηκαν στο Terminal οι άνθρωποι της εταιρείας, με βασικό οικοδεσπότη τον κ. Θεόδωρο Τσούτσα, Terminal Manager. Οι συνεργάτες της Yara Ελλάς, αφού φόρεσαν τα κατάλληλα Μέσα Ατομική Προστασίας που απαιτούνται για την είσοδο και κυκλοφορία τους στο Terminal, ξεναγήθηκαν στο χώρο. Ο χώρος του Terminal αποτελείται από:

1. Αποθήκη Χύδην
2. Χώρος Ενσάκισης
3. Χώρος εναπόθεσης έτοιμων προϊόντων
4. Κλειστός χώρος αποθήκευσης πρώτων υλών
5. Κτίριο διοίκησης και γραφεία

Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης, η ομάδα μεταφέρθηκε στο εστιατόριο «Αίθριον» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Εκεί, υπό τη συνοδεία τοπικών εδεσμάτων, παρουσιάστηκαν από τον κ. Θ. Τσούτσα αναλυτικότερα οι προδιαγραφές κα η δυναμική του εργοστασίου, καθώς και οι λόγοι που επιλέχθηκε ο Βόλος για την κατασκευή του Terminal.

YARA-25.262.jpg

Στη συνέχεια ο κ. Ν. Κυριακίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yara Ελλάς, αναφέρθηκε στη στρατηγική της Yara, στο όραμα και τις αξίες της εταιρείας. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην πορεία και στους ανθρώπους της εταιρείας και τη συμβολή τους σε όλα αυτά που έχει επιτύχει η εταιρεία στην Ελλάδα.

KST08915.jpg

Τέλος, ο κ. Γιάννης Κλεφτάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Yara Ελλάς, στάθηκε στη σημασία και την αξία της συνεργασίας της εταιρείας με το δίκτυο των συνεργατών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Εμείς, στη Yara Ελλάς, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας, εσάς, και την ελληνική αγορά με καινοτόμες λύσεις στην για τη θρέψη και τη λίπανση των καλλιεργειών , με τεχνογνωσία, με συνέπεια και υπευθυνότητα από τον πρώτο κρίκο της αλυσίδας - τον αγρότη - μέχρι τον τελικό καταναλωτή των αγροτικών προϊόντων και κυρίως με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία».

KST08925.jpg

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που ετοιμάσαμε και από τις 3 μέρες των επισκέψεων στις εγκαταστάσεις μας 

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook.