Ιουνίου 02, 2021

Η σειρά λιπασμάτων YaraVita εμπλουτίζεται με βιοδιεγέρτες

Η Yara ο κορυφαίος πάροχος προϊόντων θρέψης, έρχεται να δώσει λύσεις και ανανεώνει το χαρτοφυλάκιο της με την προσθήκη βιοδιεγερτών στην σειρά YaraVita για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου αγρότη. Η σειρά διαφυλλικών προϊόντων YaraVita περιέχει θρεπτικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία και ειδικούς διαλύτες για απευθείας εφαρμογή στα φύλλα ή τον καρπό των φυτών, εξασφαλίζοντας ταχεία δράση, μεγάλη διάρκεια και υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τώρα, η σειρά YaraVita εμπλουτίζεται με την προσθήκη βιοδιεγερτών με την τεχνολογία BIOTRYG™. Οι βιοδιεγέρτες της Yara με την τεχνολογία BIOTRYG ενεργοποιούν τις φυσιολογικές διαδικασίες του φυτού, ώστε να ξεπεράσει συνθήκες αβιοτικού στρες και να ενισχύσει τη μεταβολική του δραστηριότητα στα κρίσιμα στάδια ανάπτυξης, δίνοντας ως αποτέλεσμα υψηλότερη και πιο ποιοτική παραγωγή. Η βελτιωμένη ανάπτυξη του φυτού και η αντοχή του σε συνθήκες αβιοτικού στρες, το βοηθούν να παραμείνει ζωηρό ή έντονα ενεργό ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες και στάδια ανάπτυξη. Σε συνδυασμό με την πλήρη σειρά των καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων της Yara, η τεχνολογία BIOTRYG™ λειτουργεί συνεργιστικά με βιοδιεγέρτες και τα προϊόντα θρέψης και διατηρούν τις καλλιέργειες των παραγωγών επικερδής και αειφόρες.

Τα προϊόντα βιοδιεγερτών του χαρτοφυλακίου της Yara περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:

YaraVita BIOTRAC™

Το YaraVita BIOTRAC™ είναι ένα υγρό σκεύασμα με βιοενεργά συστατικά. Είναι ένα προϊόν εκχύλισης από φύκια Ascophyllum nodosum. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει το φυτό να ξεπεράσει τις επιπτώσεις από συνθήκες στρες (π.χ. κρύο και ξηρασία), αλλά και να το βοηθήσει κατά τις περιόδους υψηλής μεταβολικής δραστηριότητας. Βελτιώνει την άνθηση, την καρπόδεση και μεγιστοποιεί την ποιότητα και ποσότητα παραγωγής. Tο YaraVita BIOTRAC™ είναι ένα σκεύασμα για διαφυλλικές εφαρμογές, που περιέχει:

  • Eκχύλισμα φυκιών Ascophyllum nodosum
  • Σακχαρο-αλκοόλες - βελτιώνουν την κινητικότητα του βορίου.
  • Αμινοξέα - σημαντικά για το μεταβολισμό των φυτών και για να βοηθούν την αντοχή του φυτού κατά τη διάρκεια αβιοτικού στρες
  • Οργανικά οξέα - βελτιώνουν την απορρόφηση θρεπτικών ιχνοστοιχείων
  • Πολυσακχαρίτες - μετριάζοντας την επίδραση του αβιοτικού στρες
  • Βιταμίνες - για αντιοξειδωτική δράση
  • Διαβρέκτες - για την αύξηση της απορρόφησης του προϊόντος από το φυτό

YaraVita BioMaris

To YaraVita BIOMARIS είναι ένα σκεύασμα που περιέχει άλατα αλγινικού οξέος, φουκοϊδάνη, μαννιτόλη, φλοροταννίνες, αμινοξέα και πρωτεΐνες από φύκη Ascophyllum nodosum. Πρόκειται για ένα υψηλής συγκέντρωσης υγρό σκεύασμα, για διαφυλλικές εφαρμογές και υδρολίπανση, με βιοενεργά συστατικά. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το φυτό κατά τις περιόδους υψηλής μεταβολικής δραστηριότητας όπως η έντονη βλαστική ανάπτυξη και η ανάπτυξη των καρπών. Βελτιώνει και μεγιστοποιεί την ποιότητα και ποσότητα παραγωγής, ενώ βοηθά το φυτό να ξεπεράσει συνθήκες αβιοτικού στρες (π.χ. ξηρασία, κρύο, ζέστη).

YaraVita BioNUE

Το YaraVita BioNUE είναι ένα υγρό σκεύασμα για υδρολίπανση, εφαρμογές εδάφους και διαφυλλικές εφαρμογές. Τα ενεργά συστατικά του YaraVita BioNUE βασίζονται σε ένα μίγμα χουμικών και φουλβικών οξέων από λεοναρδίτη.

Ενισχύει την αντοχή των φυτών στο αβιοτικό στρες, ενώ βελτιώνει τη ριζική και βλαστική ανάπτυξη, τη δομή του εδάφους και της ριζόσφαιρας. Παράλληλα, βελτιώνει η διαθεσιμότητα και την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων και αυξάνει την απόδοση του φυτού.

YaraVita ACTISIL

To YaraVita ACTISIL είναι ένα υγρό σκεύασμα για διαφυλλικές εφαρμογές και υδρολίπανση. Περιέχει οργανικά σταθεροποιημένο (ορθο)πυριτικό οξύ με χλωριούχο χολίνη (Choline chloride). Το ενεργό συστατικό του YaraVita ACTISIL είναι το οργανικά σταθεροποιημένο (ορθο)πυριτικό οξύ. Το προϊόν αποτελεί πηγή πυριτίου και χολίνης. Η σταθεροποίησή του διασφαλίζει ότι το (ορθο)πυριτικό οξύ παραμένει σε μορφή χαμηλού μοριακού βάρους και είναι αφομοιώσιμο από τα φυτά. Βελτιώνει την ποιότητα των καρπών (π.χ. αντοχή καρπών και αποθήκευση, διατηρησιμότητα στο ράφι - shelf life), αυξάνει την απόδοση του φυτού.

Φροντίζουμε τις καλλιέργειές μας με YaraVita και είμαστε σίγουροι πως έχουμε δίπλα μας τον καλύτερο σύμμαχο για την επιτυχία των προϊόντων μας.

 

Βιοδιεγέρτες Yara