YaraVita BUD BOOST

Το YaraVita BUD BOOST είναι ένα υγρό σκεύασμα υψηλής συγκέντρωσης που συνδυάζει κύρια θρεπτικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία σε υψηλές συγκεντρώσεις για διαφυλλικές εφαρμογές για να βελτιώνει την άνθηση και την καρπόδεση στις καλλιέργειες όταν εφαρμοστεί στο κατάλληλο στάδιο.

Η προ-ανθική εφαρμογή βελτιώνει την άνθηση και την καρπόδεση. Μετασυλλεκτική εφαρμογή σε οπωροφόρα δένδρα και στο αμπέλι ενισχύει τα επίπεδα ψευδαργύρου, μαγνησίου και βορίου για την επόμενη καλλιεργητική χρονιά.

Η προ-ανθική εφαρμογή βελτιώνει την άνθηση και την καρπόδεση. Μετασυλλεκτική εφαρμογή σε οπωροφόρα δένδρα και στο αμπέλι ενισχύει τα επίπεδα ψευδαργύρου, μαγνησίου και βορίου για την επόμενη καλλιεργητική χρονιά.

Είναι ένα συμπυκνωμένο διάλυμα εύκολο στην χρήση, τη μέτρηση και την αναμιξιμότητα στη δεξαμενή ψεκαστικού διαλύματος. Παράλληλα, αποτελεί σημαντική πηγή θρεπτικών στοιχείων για τις καλλιέργειες όταν εφαρμοστεί τον κατάλληλο χρόνο.

Το ελεγχόμενο μέγεθος σωματιδίων διασφαλίζει την άμεση απορρόφησή του και τη διαθεσιμότητά τους προς τα φυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, μειώνεται η ανάγκη για επαναληπτικές εφαρμογές, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα για τον παραγωγό.

Με μεγάλο εύρος συνδυαστικότητας, είναι εύκολη η εφαρμογή του μαζί με άλλα προϊόντα αγροχημικών, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα για τον παραγωγό. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η ελεύθερη πρόσβαση στην εφαρμογή Tankmix μέσω διαδικτύου ή μέσω smart phone, ώστε να παρέχεται η πληροφορία για την καταλληλότητα κάθε συνδυασμού σκευασμάτων στη δεξαμενή ψεκαστικού διαλύματος.

Σύνθεση
6.9% β/ο = 69 gr/l N ολικό
5% β/ο = 50 gr/l P2O5
24% β/ο = 240 gr/l MgO
3% β/ο = 30 gr/l B
10% β/ο = 100 gr/l Zn

Πληροφορίες ασφαλείας προϊόντων

Τρόπος εφαρμογής

Αμύγδαλα

Αμύγδαλα: Δόση: 0,5-1λιτ/στρ από το στάδιο του φουσκώματος των οφθαλμών μέχρι το ξεκίνημα της άνθησης. Δόση 300-500 κ.εκ/στρ στο τέλος της άνθησης και 15 ημέρες αργότερα. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Μήλα

Μήλο: Δόση: 1 λίτρο/στρ. μετά την συγκομιδή και πριν τη πτώση των φύλλων. Δόση: 0,5-1 λίτρα/στρ στο στάδιο του φουσκώματος των οφθαλμών. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Βερύκοκκο

Βερίκοκο: Δόση: 1 λίτρο/στρ. μετά την συγκομιδή και πριν τη πτώση των φύλλων. Δόση 0,5-1 λίτρο/στρ. από το φούσκωμα των οφθαλμών μέχρι το ξεκίνημα της άνθησης. Εφαρμογές 1-2 με μεσοδιάστημα 10-14 ημερών. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Brassica Vegetables

Σταυρανθή: Δόση: 100-300 κ.εκ/στρ. από το στάδιο των 4-6 φύλλων. Μεσοδιάστημα εφαρμογών 10-14 ημέρες. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Κεράσια

Κεράσι: Δόση: 1 λίτρο/στρ. μετά την συγκομιδή και πριν τη πτώση των φύλλων. Δόση 0,5-1 λίτρο/στρ. από το φούσκωμα των οφθαλμών μέχρι το ξεκίνημα της άνθησης. Εφαρμογές 1-2 με μεσοδιάστημα 10-14 ημερών. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Chestnuts

Κάστανα: Δόση: 0,5-1λιτ/στρ από το στάδιο του φουσκώματος των οφθαλμών μέχρι το ξεκίνημα της άνθησης. Δόση 300-500 κ.εκ/στρ στο τέλος της άνθησης και 15 ημέρες αργότερα. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Φουντούκια

Φουντούκι: Δόση: 1 λίτρο/στρ. μετά την συγκομιδή και πριν τη πτώση των φύλλων. Δόση 0,5-1 λίτρο/στρ. από το φούσκωμα των οφθαλμών μέχρι το ξεκίνημα της άνθησης. Εφαρμογές 1-2 με μεσοδιάστημα 10-14 ημερών. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Ακτινίδιο

Ακτινίδιο: Δόση: 0,5-1λιτ/στρ εφαρμογή πριν την άνθηση και ξανά μετά τη συγκομιδή και πριν τη πτώση των φύλλων. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Νεκταρίνια

Νεκταρίνι: Δόση: 1 λίτρο/στρ. μετά την συγκομιδή και πριν τη πτώση των φύλλων. Δόση 0,5-1 λίτρο/στρ. από το φούσκωμα των οφθαλμών μέχρι το ξεκίνημα της άνθησης. Εφαρμογές 1-2 με μεσοδιάστημα 10-14 ημερών. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Ροδάκινο

Ροδάκινο: Δόση: 1 λίτρο/στρ. μετά την συγκομιδή και πριν τη πτώση των φύλλων. Δόση 0,5-1 λίτρο/στρ. από το φούσκωμα των οφθαλμών μέχρι το ξεκίνημα της άνθησης. Εφαρμογές 1-2 με μεσοδιάστημα 10-14 ημερών. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Αχλάδια

Αχλάδι: Δόση: 1 λίτρο/στρ. μετά την συγκομιδή και πριν τη πτώση των φύλλων. Δόση: 0,5-1 λίτρα/στρ στο στάδιο του φουσκώματος των οφθαλμών. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Δαμάσκηνα

Δαμάσκηνο: Δόση: 1 λίτρο/στρ. μετά την συγκομιδή και πριν τη πτώση των φύλλων. Δόση 0,5-1 λίτρο/στρ. από το φούσκωμα των οφθαλμών μέχρι το ξεκίνημα της άνθησης. Εφαρμογές 1-2 με μεσοδιάστημα 10-14 ημερών. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Καλλιέργειες υπό κάλυψη

Καλλιέργειες υπό κάλυψη: Μέγιστη δόση 300 κ.εκ / 100 λίτρα νερού. Μέγιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 100 λίτρα/στρ. Ανατρέξτε στις αντίστοιχες υπαίθριες καλλιέργειες για τον χρόνο εφαρμογής.

Τομάτα

Τομάτα (Υπ.) Δόση 100-300 κ.εκ/στρ από το στάδιο των 4-6 φύλλων και μετά. Εφαρμογές 1-3 με μεσοδιάστημα 10-14 ημερών. Να μην εφαρμόζεται το προϊόν κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Καρύδια

Καρύδι: Δόση: 1 λίτρο/στρ. μετά την συγκομιδή και πριν τη πτώση των φύλλων. Δόση 0,5-1 λίτρο/στρ. από το φούσκωμα των οφθαλμών μέχρι το ξεκίνημα της άνθησης. Εφαρμογές 1-2 με μεσοδιάστημα 10-14 ημερών. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.

Καρπούζι

Καρπούζι: Δόση: 500 κ.εκ/στρ από το στάδιο των 4-6 φύλλων και μετά. Εφαρμογές 1-3 με μεσοδιάστημα 10-14 ημερών. Ελάχιστος όγκος ψεκαστικού υγρού 50 λίτρα/στρ.