Η χρήση του νιτρικού αζώτου στην θρέψη των καλλιεργειών μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη μεγαλύτερης επισιτιστικής ασφάλειας, στην βέλτιστη αξιοποίηση της γης και στη μείωση των εκπομπών αερίων. Με τα νιτρικά διασφαλίζετε ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα και κερδοφορία στις καλλιέργειές σας, ενώ παράλληλα φροντίζετε τον πλανήτη.

Η αλλαγή του τρόπου θρέψης των καλλιεργειών σας μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για τη μείωση των εκπομπών, τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Τα υψηλής ποιότητας λιπάσματα με βάση το νιτρικό άζωτο της Yara συνδυαζόμενα με την χρήση τεχνολογιών ακριβείας, βελτιώνουν σημαντικά την επίδραση που έχει η γεωργική σας εκμετάλλευση στο περιβάλλον.

Wave2_SustainabilitySubtopic_10_Europe-GR.jpg

Φροντίζουμε το έδαφος

Η γη είναι ένας περιορισμένος πόρος. Η καλύτερη αξιοποίησή της είναι επιβεβλημένη ώστε οι αγρότες να αυξήσουν την προσφορά τροφής στο μέλλον. Τα λιπάσματα με βάση το νιτρικό άζωτο φροντίζουν τις καλλιέργειες σας όσο και το έδαφος. Δώστε στα φυτά σας την θρέψη που χρειάζονται τώρα και αποκομίστε μελλοντικά οφέλη.

Wave2_SustainabilitySubtopic_EmissionsWouldBe-GR.jpg

Wave2_SustainabilitySubtopic_SustainabilityCommitment-GR.jpg

 


Δείτε επίσης:

σιταρι
σιταρι

Κατεβάστε τα προγράμματα λίπανσης Yara

Kατεβάστε τον οδηγό λίπανσης της Yara για 12 καλλιέργειες που συναντάμε στην Ελλάδα και βελτιστοποιήστε την αποτελεσματικότητα χρήσης του αζώτου στα χωράφια σας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ