Πολιτική απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου Yara ΕΛΛΑΣ Α.Ε. (τοπικοί ιστότοποι)

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου της Yara Ελλας Α.Ε. («Yara») ("Πολιτική Απορρήτου") αφορά τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και χρησιμοποιούνται από τη Yara Ελλας Α.Ε. (έδρα Αθήνα, Λ. Συγγρού 143) ("εμείς") όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο (ο "Ιστότοπος") ή σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αλληλεπίδραση έχετε με εμάς, όπως περιγράφεται παρακάτω.

H Yara Ελλας Α.Ε. είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων κατά τις εν λόγω δραστηριότητες.


Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς η Yara συλλέγει, χρησιμοποιεί και γνωστοποιεί προσωπικά δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και αλληλεπίδρατε μαζί μας, όπως περιγράφεται παρακάτω. Σε περίπτωση που αλληλοεπιδρούμε μαζί σας με τρόπους οι οποίοι δεν περιγράφονται παρακάτω, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων σχετικά με τη συγκεκριμένη αλληλεπίδραση. Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο dataprivacy@yara.com


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας από την Yara, μπορείτε να ανατρέξετε στη δημόσια έκδοση της Οδηγίας για το Απόρρητο των Δεδομένων των πελατών, προμηθευτών και επιχειρηματικών εταίρων της Yara (Yara's Data Privacy Directive for Customer, Supplier and Business Partner Data) το οποίο αποτελεί μέρος των Δεσμευτικών Εταιρικών Κανόνων της Yara.

1. Πώς και πότε συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας, όπως για παράδειγμα αν είστε ένας πελάτης ή προμηθευτής της Yara. Λαμβάνουμε τις πληροφορίες σας από τις ακόλουθες πηγές ανάλογα με το πως αλληλεπιδράτε με εμάς:

1. Από τους ιστότοπούς μας ή τις εφαρμογές μας για κινητά:


• Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από την ιστοσελίδα μας ή τις εφαρμογές μας για κινητά, όπως για παράδειγμα όταν εγγράφεστε σε μια από τις εφαρμογές μας για κινητά, δημιουργείτε ένα προφίλ χρήστη ή αλληλεπιδράτε με τις συνδεδεμένες συσκευές μας.

• Αρχικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο χωρίς να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας. Όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο ή αλληλεπιδράτε με άλλους τρόπους μαζί μας στο διαδίκτυο, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και τις εφαρμογές μας χρησιμοποιώντας cookies. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να μετράμε, σε συνολικό επίπεδο, τη χρήση του Ιστότοπου με σκοπό τη βελτίωση του περιεχομένου του.
Επίσης, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές μας για κινητά ή επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της Ιστοσελίδας ή της εφαρμογής, όπως για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών. Παρακαλώ ανατρέξτε παρακάτω στην ενότητα σχετικά με τα Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

2. Απευθείας από εσάς:

• Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα απευθείας από εσάς όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας , καθώς και όταν επιλέγετε να μας υποβάλετε συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως όταν κάνετε εγγραφή για να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter), συνδέεστε σε ένα από τους ιστοτόπους μας ή τις εφαρμογές μας, συμπληρώνετε μία από τις ηλεκτρονικές ή έγχαρτες φόρμες, αγοράζετε κάτι, κάνετε μια παραγγελία ή ανεβάζετε πληροφορίες σε κάποια από τις διαδικτυακές πύλες μας

• Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν μας υποβάλλετε ένα ερώτημα (όπως για παράδειγμα όταν επικοινωνείτε μαζί μας για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών),όταν επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες σας και όταν παρακολουθείτε τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις μας. Έχετε υπόψη σας ότι έχουμε νομική υποχρέωση να επεξεργαζόμαστε μερικές πληροφορίες (όπως αυτές που σχετίζονται με ορισμένες αγορές) και μερικές φορές πρέπει να σας ζητάμε να μας παρέχετε πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να συνάψουμε και να εκτελέσουμε μια σύμβαση μαζί σας.

• Επίσης, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα απευθείας από εσάς όταν ενεργείτε ως προμηθευτής για να είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τη σύμβαση μαζί σας και για τη διαχείριση αυτής της σχέσης

• Σε ορισμένες περιπτώσεις διενεργούμε διαδικτυακές έρευνες για να αποκτήσουμε καλύτερη κατανόηση των αναγκών και των προτιμήσεων των χρηστών, επισκεπτών και πελατών μας, όπως για παράδειγμα μετρώντας την ικανοποίηση των πελατών μας και εμπλουτίζοντας τα δεδομένα αυτά μέσω δεικτών ικανοποίησης. Πριν διεξάγουμε μια έρευνα, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το πως θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η συμμετοχή σε έρευνες είναι προαιρετική και όταν απαιτείται από τον σχετικό νόμο, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεση σας για την επεξεργασία. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας ανά πάσα στιγμή.

3. Από τον όμιλο των εταιρειών μας, καθώς και τους αντιπροσώπους μας, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες μας και από άλλα τρίτα μέρη:


• Όταν αγοράζετε ή πουλάτε ένα προϊόν ή υπηρεσία, ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με πραγματοποίηση της συναλλαγής και τη διαχείριση της επαγγελματικής μας σχέσης. Μετά από αίτημα σας ή βάσει του έννομου συμφέροντός μας μπορεί να κάνουμε κατηγοριοποίηση ή διαχείριση της σχέσης με τους προμηθευτές, ενδέχεται επίσης να λάβουμε υπόψη μας πληροφορίες από τους αντιπροσώπους, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες μας και άλλα τρίτα μέρη.


4. Από τον εξοπλισμό σας


•Αν έχετε εγγραφεί στις υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να ανεβάζετε πληροφορίες από τη συσκευή σας σε μια από τις πύλες ή τις εφαρμογές μας, συλλέγουμε δεδομένα από τις συσκευές που χρησιμοποιείτε, όπως περιγράφεται περαιτέρω στην Πολιτική Απορρήτου της Ψηφιακής Καλλιέργειας (Digital Farming Privacy Policy). Ενδέχεται επίσης να λάβουμε δεδομένα τοποθεσίας από το smartphone σας ή από άλλη συσκευή γεωγνωσίας, υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευή αυτή συνδέεται με μια εφαρμογή κινητού που έχετε κατεβάσει ή ένα προφίλ χρήστη που έχετε καταχωρίσει μαζί μας.


5. Από άλλες πηγές


• Όπως για παράδειγμα μέσω εμπορικών συνεργατών και διανομέων που πωλούν προϊόντα Yara ή χρησιμοποιούν εφαρμογές Yara, όπως αίτηση για προσφορά ή προγράμματα επιβράβευσης όταν κοινοποιούνται προσωπικά δεδομένα μαζί μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ή να εκπληρώσουμε τη σύμβαση που συνήφθη μαζί σας ή ανάμεσα σε εμάς και στους συνεργάτες μας, όπως για παράδειγμα για την παράδοση προϊόντων που πωλούνται μέσω των διανομέων μας.

2. Είδη δεδομένων που συλλέγουμε

Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα για εσάς και πληροφορίες για τη συσκευή σας στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες ή ένας συνδυασμός πληροφοριών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας ταυτοποιήσουν. Ειδικότερα, ενδέχεται να συλλέξουμε τις ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

• Στοιχεία επικοινωνίας, όπως το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας παρέχετε όταν δημιουργείτε λογαριασμό χρήστη ή όταν συμπληρώνετε μία από τις ηλεκτρονικές μας ή έγχαρτες φόρμες. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε και να επικοινωνούμε μαζί σας.

• Επιχειρηματικά Δεδομένα που μας επιτρέπουν να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις λειτουργίες των επιχειρήσεων σας, εάν έχετε καταχωρημένο λογαριασμό χρήστη. Αυτό περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε δεδομένα σχετικά με το ονοματεπώνυμο σας, τη θέση, το μέγεθος της επιχείρησής σας και άλλες πληροφορίες σχετικές με την επιχείρηση, οι οποίες θα συνδέονται άμεσα με εσάς, μόνο αν έχετε ενεργό λογαριασμό χρήστη.

• Πληροφορίες σχετικά με τη Συναλλακτική μας Σχέση που μας βοηθάνε να καταλαβαίνουμε ποιοι είστε και τι θέλετε ώστε να σας προσφέρουμε προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες οι οποίες μπορεί να σας ενδιαφέρουν, όπως ακίνητα, επαγγελματικές πληροφορίες, την γενική σας τοποθεσία και άλλες δημογραφικές πληροφορίες σύμφωνα με το νόμο. Συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας ή έχετε ενεργό λογαριασμό χρήστη.

• Δεδομένα Πρόσληψης σας που μας βοηθάνε να αποφασίσουμε την καταλληλότητα σας για τη θέση που αιτείστε, όπως γενικές πληροφορίες, βιογραφικό σημείωμα, πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση σας, τις δεξιότητες και ικανότητες σας, την καριέρα σας και την εργασιακή σας εμπειρία, αλλά και άλλα δεδομένα όπως φωτογραφίες, ΑΜΚΑ, πιστοποιητικά εργασίας, ιστορικό εργασίας, συστατικές επιστολές.

• Δεδομένα Συναλλαγών και Προϊόντων σχετικά με το πως αλληλεπιδράτε με εμάς, τους αντιπροσώπους και τους επιχειρηματικούς εταίρους μας, συμπεριλαμβανομένων αγορών, αιτημάτων και λογαριασμών πελατών, ιστορικού αγοράς, προϊόντα και ποσότητες, καλλιέργεια και λοιπές προτιμήσεις.

• Δεδομένα Ταυτοποίησης , όπως την ημερομηνία γέννησης και την αστυνομική σας ταυτότητα, όποτε είναι απαραίτητο για να σας ταυτοποιήσουμε.

• Οικονομικά Δεδομένα του λογαριασμού σας μόνο εφόσον είναι απαραίτητα για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

• Δεδομένα συσκευών και ανάλυση, όπως δεδομένα σχετικά με τους υπολογιστές, τα τηλέφωνα ή άλλες συσκευές που χρησιμοποιείτε για να επισκεφθείτε τον Ιστότοπο, ανάλογα με τα δικαιώματα πρόσβασης που μας έχετε παραχωρήσει. Ενδέχεται να συσχετίσουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε από τις διαφορετικές συσκευές σας, πράγμα το οποίο μας βοηθά να παρέχουμε συνεπείς υπηρεσίες σε όλες τις συσκευές σας. Αυτά μπορεί για παράδειγμα να είναι χαρακτηριστικά όπως η διεύθυνση IP, το λειτουργικό σας σύστημα, οι τύποι, οι ρυθμίσεις και τα αναγνωριστικά συσκευών. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σύνδεσης, όπως το όνομα του παρόχου κινητής τηλεφωνίας ή του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου, το αναγνωριστικό διαφήμισης για κινητά και το αναγνωριστικό εφαρμογής για κινητά, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, τη γλώσσα, τη γεωγραφική θέση, τη ζώνη ώρας και την ημερομηνία και ώρα επίσκεψης στον Ιστότοπο μαζί με τις προτιμήσεις σας. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά σας στον Ιστότοπο, όπως για παράδειγμα πόση ώρα παραμένετε σε αυτόν και πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση και τις κοινοποιήσεις σας.

• Δεδομένα Εξοπλισμού που παράγονται από, συλλέγονται ή αποθηκεύονται στον εξοπλισμό σας (software ή hardware) ή σε συσκευή που διασυνδέεται με τον εξοπλισμό σας, συμπεριλαμβανομένης αλλά όχι αποκλειστικά της τοποθεσίας σας.

3. Πώς χρησιμοποιεί η Yara τα προσωπικά δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:


1. Για να εξασφαλίζουμε τη λειτουργικότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που κατέχετε και για την εξυπηρέτηση των πελατών για:


• Να σας παρέχουμε τα προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες που ζητήσατε και για να σας παρέχουμε άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την παραγγελία σας, όπως η παράδοση προϊόντων, η παροχή συμβουλών και η συντήρηση.

• Τη δημιουργία, διαχείριση και πρόσβαση στο λογαριασμό σας, για υπηρεσίες / προϊόντα για τα οποία δημιουργήσατε σχετικό λογαριασμό.

• Να ολοκληρώσουμε και να καταγράψουμε τις συναλλαγές σας.

• Να αποστείλουμε υλικό εξοπλισμό (hardware) και τμήματα αυτού που παραγγέλνετε (συμπεριλαμβανομένων των ειδών και του υλικού που παραγγέλνετε μέσω των διανομέων μας).

• Να παρέχουμε ενεργά αναφορές ή /και συστάσεις / αγρονομικές συμβουλές που προκύπτουν από τα δεδομένα που έχετε παράσχει στην Yara και τα οποία σχετίζονται ειδικά με εσάς σε σχέση με τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας, της ποιότητας και της κερδοφορίας σας.

• Να σας παρέχουμε μια προσφορά μετά την παραλαβή της αίτησης για προσφορά μέσω διανομέα σε περιπτώσεις που έχετε αιτηθεί σχετικά

• Να σας παρέχουμε πόντους βάσει του ιστορικού αγορών σας, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρώνονται με δώρα ή με έκπτωση σε άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες της Yara, όταν είστε μέλος του Προγράμματος Αφοσίωσης (Loyalty).

• Να σας στέλνουμε διαδικαστικές πληροφορίες, όπως αλλαγές στους όρους και τις πολιτικές μας.

• Να απαντάμε στις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας, για παράδειγμα όταν μας στέλνετε ερωτήσεις ή προτάσεις.

2. Εξυπηρέτηση Προϊόντων και Πελατών:

• για την εξυπηρέτησή σας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής αναβαθμίσεων και βελτίωσης των προϊόντων και των επικοινωνιών μας, καθώς και για τη διάγνωση και τις επισκευές, την ασφάλεια και τις τυχόν ανακλήσεις ελαττωματικών προϊόντων .

• Για να σας παρέχουμε τεχνική βοήθεια, όπως εγκατάσταση, συντήρηση και βοήθεια σε περίπτωση βλάβης.

3. Διαχείριση Σχέσεων με τους Προμηθευτές

• Διαχείριση συμβάσεων όπως η διαχείριση όλων των αλληλεπιδράσεων και συναλλαγών με τρίτους που προμηθεύουν αγαθά και / ή υπηρεσίες σε εμάς, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την αξία αυτών των αλληλεπιδράσεων και των συναλλαγών.

• Διαχείριση της απόδοσης, όπως η περιοδική ανασκόπησης της απόδοσης.

• Διαχείριση των κινδύνων, όπως στρατηγικές αντιμετώπισης προβλημάτων που παρουσιάζονται στην αλυσίδας προμηθειών.

• Διαχείριση των δεδομένων, όπως αξιολόγηση αιτημάτων προμηθευτών.

• Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε καλύτερες σχέσεις και να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους προμηθευτές και τρίτα μέρη για να κάνουμε την επιχείρηση να λειτουργεί ομαλά και οικονομικά αποδοτικότερα.

4. Προώθηση προϊόντων και προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών:

• Σας παρέχουμε επικοινωνίες και πληροφορίες άμεσης προώθησης για τα προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες της Yara, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης ενός προφίλ που χρησιμοποιούμε για την παροχή στοχευμένων και εξατομικευμένων προσφορών, ενημερωτικά δελτία, πληροφορίες για προϊόντα, εταιρικά περιοδικά, καταλόγους, προσκλήσεις εκδηλώσεων κλπ. που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

• Σας παρέχουμε συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, καθώς και αγρονομικές συμβουλές.

• Ανάλογα με τις επιλογές σας, στέλνουμε υλικό προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και SMS. Αυτές οι προωθητικές ενέργειες μπορεί, για παράδειγμα, να συνίσταται σε γεωπονικές και εμπορικές συμβουλές, ενημερωτικά δελτία, έρευνες, εκστρατείες, προσκλήσεις και πληροφορίες σχετικά με διαφορετικές ρυθμίσεις, εκθέσεις, εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις ή διαδικτυακά σεμινάρια.

• Χρησιμοποιούμε μερικές φορές τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διεξαγωγή ερευνών, δημοσκοπήσεων, Προγραμμάτων Αφοσίωσης (Loyalty) και άλλων εκδηλώσεων προώθησης και για να επιτρέπουμε στους πελάτες μας να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις και έρευνες, ώστε να βελτιώσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας

• Επεξεργαζόμαστε επίσης προσωπικά δεδομένα για να επιδιώξουμε το έννομο συμφέρον μας παρέχοντας στους πελάτες μας προσωποποιημένες προωθήσεις, χρησιμοποιώντας πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό αγορών, τις προτιμήσεις, τη συμπεριφορά και άλλες σχετικές πληροφορίες, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τις προκλήσεις και τις ανάγκες τους.

• Επιπλέον, κατηγοριοποιούμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα για σκοπούς ανάλυσης για να βελτιώσουμε και να προσφέρουμε συναφή προϊόντα, επικοινωνίες και υπηρεσίες και για να αυξήσουμε τις αγρονομικές μας γνώσεις. επίσης, βάσει της κατηγοριοποίησης και δημιουργίας προφίλ μπορούμε να καθορίσουμε εάν οι πελάτες ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα προϊόντα ή επιθυμούν να λαμβάνουν επικοινωνίες από εμάς.

• Μοιραζόμαστε πληροφορίες με άλλους εμπόρους, εάν θέλετε να σας στείλουν προωθητικό υλικό, ανάλογα με τις επιλογές σας.

• Ενεργοποιούμε την ανάρτηση σχολίων και μαρτυριών από εσάς στους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας για κινητά.

• Όταν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για τέτοιου είδους ενέργειες μάρκετινγκ και για έρευνες που έχουν ως σκοπό την προώθηση. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας για προωθητικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας ακολουθώντας τις οδηγίες σε αυτά τα μηνύματα ή επικοινωνώντας στο privacy.global@yara.com (για έγχαρτες συμβάσεις ).

5. Για να σας παρέχουμε ευκαιρίες προσφορών και να διευκολύνουμε την κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

• Σας επιτρέπουμε να συμμετέχετε σε προσφορές.

• Διευκολύνουμε τη λειτουργικότητα κοινωνικού διαμοιρασμού (social sharing) εάν το επιλέξετε. Μπορεί να ισχύουν πρόσθετοι κανόνες σε τέτοιες προσφορές ή sharing στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει αυτούς τους όρους.

6. Προσλήψεις:

• Για την πρόσληψη νέων υπαλλήλων στην Yara, εάν έχετε υποβάλει αίτηση εργασίας μέσω της δικτυακής μας πύλης που είναι προσβάσιμη στο yara.com ή εάν καταθέσατε αίτηση εργασίας με διαφορετικό τρόπο.
• Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που περιλαμβάνετε στην αίτησή σας για εργασία για να ελέγξουμε αν πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τη συγκεκριμένη θέση αξιολογώντας εάν είστε ο ιδανικός υποψήφιος αυτή.

7. Διαχείριση των καθημερινών επιχειρησιακών αναγκών μας και διεξαγωγή επιχειρηματικών αναφορών:

• Αναλύουμε τη χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας για ετοιμάσουμε συγκεντρωτικές αναφορές τάσεων αγοράς.

• Διαχειριζόμαστε τους ιστοτόπους και τις υπηρεσίες, τις συμβάσεις, διεξάγουμε αναλύσεις και πράττουμε τα δέοντα για την πρόληψη της απάτης.

• Ενισχύουμε την επιχειρηματική μας ευφυΐα, όπως με τη σύνταξη γενικών εκτιμήσεων/ τάσεων της αγοράς.

• Βελτιώνουμε τα προϊόντα και αναπτύσσουμε νέα

• Διακυβέρνηση και έλεγχος: διεξάγουμε εσωτερικούς ελέγχους, επιχειρηματικές αναλύσεις, ελέγχους και συντάσσουμε αναφορές (για παράδειγμα, διαδικασίες καταγγελιών).

• Επιχειρηματικές συναλλαγές: συμπεριλαμβανομένης της αναδιάρθρωσηw, της συγχώνευσης, της πώλησης, της κοινοπραξίας, της ανάθεσης, της μεταφοράς ή άλλης διάθεσης. Για παράδειγμα, σε περίπτωση συγχώνευσης ή εξαγοράς από άλλη εταιρεία, ίσως χρειαστεί να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

• Προστασία των περιουσιακών στοιχείων της Yara, για παράδειγμα για λόγους υγείας και ασφάλειας, ή για να διαχειριστούμε τα δικαιώματα πρόσβασης και την ασφάλεια (για την πρόληψη της απάτης, των κυβερνοεπιθέσεων και της κλοπής ταυτότητας).
Συμμόρφωση με έννομες υποχρεώσεις, για παράδειγμα πρέπει να διατηρήσουμε τιμολόγια για λογιστικούς σκοπούς ή να αποκαλύψουμε κάποια δεδομένα για να συμμορφωθούμε με αιτήματα των δημόσιων αρχών.

5. Ποια είναι η νομική βάση στην οποία βασίζεται η Yara για να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας;

1. Eκτέλεση Σύμβασης:

• Όταν συνάπτουμε σύμβαση αγοράς, πώλησης, παράδοσης προϊόντων ή υπηρεσιών με εσάς, η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση της ανωτέρω συμφωνίας ή για τη λήψη μέτρων κατόπιν αιτήματος σας πριν από την σύναψη της σύμβασης.

• Αυτή η νομική βάση ισχύει για κάθε επεξεργασία που είναι απαραίτητη για τη διαχείριση και εκτέλεση της σύμβασης ή είναι απαραίτητη για τη σύναψη μιας τέτοιας σύμβασης. Αυτό μπορεί για παράδειγμα να περιλαμβάνει την εξυπηρέτηση πελατών (όπως με τη μορφή προγράμματος αφοσίωσης), τη διαχείριση πελατειακών σχέσεων, την τιμολόγηση καθώς και κάθε άλλη επεξεργασία απαραίτητη για την παροχή της απαιτούμενης λειτουργικότητας, προϊόντων και υπηρεσιών.

• Όταν ζητούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για συμμόρφωση με νομικές ή συμβατικές μας υποχρεώσεις, τότε η παροχή των δεδομένων είναι υποχρεωτική: δίχως τα εν λόγω προσωπικά σας δεδομένα, δεν θα είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε τη συμβατική μας σχέση ή να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η παροχή των προσωπικών δεδομένων που ζητούνται είναι προαιρετική.

2. Έννομη Υποχρέωση:

• Σε ορισμένες περιπτώσεις, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να συμμορφωθούμε με έννομη υποχρέωσή μας (για παράδειγμα, λογιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις).

3. Έννομο Συμφέρον:

• Επεξεργαζόμαστε επίσης τα δεδομένα σας σύμφωνα με τα έννομα συμφέροντά μας, εφόσον δεν παραβιάζουν το δικαίωμα σας στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα συμφέροντα αυτά συνήθως αφορούν την βελτίωση των προϊόντων, τεχνολογιών και υπηρεσιών μας, προκειμένου να αυξήσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις ιδιαίτερες προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

• Eπεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση του έννομου συμφέροντός μας, όταν επεξεργαζόμαστε αίτημα σας κατόπιν συμπλήρωσης ψηφιακής ή έγχαρτης φόρμας μας καθώς και για συμβάλλουμε στην εκπλήρωση των νομικών υποχρεώσεων των πελατών μας. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών μας στην βάση του έννομου συμφέροντος, λαμβάνει επίσης χώρα όταν απαιτείται για την εκπλήρωση συμβατικών όρων με τους διανομείς μας, ως προς την παράδοση των προϊόντων και υπηρεσιών που ζητά ο πελάτης.

• Μερικές φορές (όπως για παράδειγμα στην περίπτωση κατάρτισης προφίλ) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την επιδίωξη σκοπών άμεσης εμπορικής προώθησης καθώς και για την δημιουργία προφίλ πελατών με σκοπό την προσαρμογή των προσφορών και των υπηρεσιών μας στις ανάγκες τους, εφόσον δεν παραβιάζει τα δικαιώματα του πελάτη στην προστασία των προσωπικών του δεδομένων.

• Στο πλαίσιο υφιστάμενης σχέσης ανάμεσα σε εμάς και τους πελάτες μας, ενδέχεται να αποστέλλουμε ψηφιακό υλικό εμπορικής προώθησης για προϊόντα ή/και υπηρεσίες που αντιστοιχούν σε εκείνες στις οποίες η συμβατική μας σχέση απευθύνεται. Πριν το πράξουμε, ωστόσο, σας παρέχουμε την δυνατότητα να αντιταχθείτε στην εν λόγω επεξεργασία.

• Για τους σκοπούς κατηγοριοποίησης και ανάλυσης, βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον μας για βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, για την προσφορά σχετικών προϊόντων, επικοινωνιών και υπηρεσιών στους πελάτες μας καθώς και για την ενίσχυση των γεωπονικών μας γνώσεων, ως νομική βάση.

• Σε περίπτωση που λαμβάνουμε προσωπικά σας δεδομένα από τους εμπορικούς εταίρους ή τους διανομείς μας, για παράδειγμα μέσω αιτήματος για προσφορά ή Προγράμματος Αφοσίωσης (Loyalty), η επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων είναι απαραίτητη για να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ή να εκπληρώσουμε τη σύμβαση που συνήφθη με εσάς ή μεταξύ ημών και των εταίρων αυτών.

• Επίσης, βασιζόμαστε στον έννομο συμφέρον για την υλοποίηση ορισμένων επιχειρηματικών μας στόχων, όπως η επιχειρηματική ευφυΐα, η βελτίωση προϊόντων, διακυβέρνηση και έλεγχοι, οι επιχειρηματικές συναλλαγές και η προστασία των περιουσιακών στοιχείων της Yara

• Έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που έχει ως νομική βάση τα έννομα συμφέροντα μας καθώς και στην επεξεργασία για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης, όπως εξηγείται περαιτέρω στο τμήμα 8 παρακάτω.

4. Συγκατάθεση:

• Σε ορισμένες περιπτώσεις, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας κατόπιν συγκατάθεσή σας (για παράδειγμα, όταν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία ή άλλο διαφημιστικό υλικό από εμάς). Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τις οδηγίες ‘κατάργησης εγγραφής’ που περιέχονται στο μήνυμα εμπορικής προώθησης που λαμβάνετε.
• Η ανάκληση της συγκατάθεσης σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε βάσει συγκατάθεσης πριν από την ανάκληση.

6. Γιατί διαβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα

Δεν πωλούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε εταιρείες εμπορικής προώθησης εκτός της Yara.
Ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο ως εξής:

1. Εταιρείες του διεθνούς ομίλου Yara ASA, για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

• Βελτιστοποίηση των κοινών διαδικασιών μας. Εντός του ομίλου εταιρειών, είναι μερικές φορές απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν αποτελεσματικά οι πόροι. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχουμε υποστήριξη στις εταιρείες μας για τη βελτιστοποίηση των κοινών μας διαδικασιών.

• Πρωτοβουλίες μεταξύ των παραρτημάτων μας, όπως η έρευνα και ανάπτυξη, η διαχείριση του συστήματος, στατιστικές και ανάλυση, η εμπορία και η εύρεση νέων προοπτικών, καθώς και άλλοι σκοποί όπως ορίζονται στην ‘Οδηγία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της Yara’ .

• Μπορεί, για παράδειγμα, η διαβίβαση να είναι απαραίτητη για την ικανοποίηση αιτήματος σας, την αξιολόγηση της αίτησης σας για εργασία ή την σύναψη σύμβασης εργασίας με εσάς ή σε άλλες περιπτώσεις όπου η διαβίβαση είναι απαραίτητη προς ικανοποίηση αιτήματος σας ή για την ανάλυση και έρευνα, στο βαθμό που η εν λόγω διαβίβαση είναι απαραίτητη για την επίτευξη του έννομου συμφέροντος της βελτίωσης των προϊόντων, των τεχνολογιών και των υπηρεσιών μας.

2. Πάροχοι υπηρεσιών, για τη διευκόλυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών

• Για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και στη σχετική συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων.

• Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τη φιλοξενία δεδομένων (hosting), την επεξεργασία των πληρωμών, την παράδοση προϊόντων, την παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διανομή, την υποστήριξη πελατών και την τεχνική βοήθεια, την ανάλυση διαδικτύου, την παρακολούθηση απόδοσης συστημάτων πληροφορικής, τη διαχείριση σχέσεων με πελάτες, την αξιολόγηση, την παροχή βελτιστοποιημένης εμπειρίας χρήστη ή εκστρατειών ανάπτυξης, δημοσκοπήσεις και έρευνες, νομική συμμόρφωση, καθώς και για την εξασφάλιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας, όπως η αναγνώριση και η επίλυση δυσλειτουργιών.

3. Δημόσιες Αρχές ή Κυβερνήσεις, όταν απαιτείται η διαβίβαση

• Για την αντιμετώπιση διαφορών με τρίτα μέρη
• Για την ανταπόκριση μας σε εφαρμοστέους νόμους ή κυβερνητικά αιτήματα και διαταγές
• Όταν απαιτείται από νόμο, κανονισμό ή νομική διαδικασία
• Για την παροχή πληροφοριών που κρίνονται ως σημαντικές

4. Συνεργάτες και εμπορικές σχέσεις, για την πραγματοποίηση της εμπορικής συμφωνίας

• Σε σχέση με τις πρωτοβουλίες συνεργασίας και τις συμβάσεις που συνάπτονται με τέτοια μέρη, για παράδειγμα στο πλαίσιο της διαδικασίας πώλησης και διανομής.

• Σε περίπτωση πώλησης ή συναλλαγής με υποψήφιους αγοραστές ή πωλητές. Έχουμε έννομο συμφέρον να κοινοποιήσουμε ή να μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους σε περίπτωση επιχειρηματικής συναλλαγής.

• Για την πραγματοποίηση επικοινωνίας προς σκοπούς εμπορικής προώθησης από αυτούς προς εσάς, στην περίπτωση που το επιθυμείτε, σύμφωνα με τις επιλογές σας

5. Τρίτα μέρη με τα οποία μοιράζεστε προσωπικά δεδομένα μέσω των ιστοτόπων μας ή των κινητών εφαρμογών

• Μερικοί από τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων σας επιτρέπουν να παρέχετε πρόσβαση ή να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλα άτομα ή οργανισμούς σε σχέση με τους δικτυακούς τόπους ή τις εφαρμογές, κινητών για παράδειγμα σε συμβούλους που σας βοηθούν στη λήψη αποφάσεων, διανομείς, κατασκευαστές μηχανημάτων και κοινωνικά δίκτυα.

• Εάν συνδέσετε την εφαρμογή του κινητού σας με τον λογαριασμό κοινωνικού δικτύου σας ή μοιραστείτε περιεχόμενο από έναν από τους ιστοτόπους μας σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, θα μοιραστείτε πληροφορίες με φίλους σας που σχετίζονται με τον εν λόγω λογαριασμό, με άλλους χρήστες καθώς και με τον πάροχο του κοινωνικού δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο μας εξουσιοδοτείτε να διευκολύνουμε αυτήν την ανταλλαγή πληροφοριών και αναγνωρίζετε ότι η χρήση αυτών των πληροφοριών θα διέπεται από την πολιτική απορρήτου του παρόχου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, για την επιβολή των δικαιωμάτων μας (των εκπροσώπων μας καθώς και του Ομίλου), των όρων και προϋποθέσεων, της ιδιωτικότητας, της ασφάλειας και της ιδιοκτησίας.

6. Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες


Χρησιμοποιούμε cookies στους ιστότοπούς μας. Τα cookies είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπούς μας. Τα cookies μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να μπορούμε να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών μας.
Επίσης, μας βοηθούν να παρατηρούμε πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες μας τις ιστοσελίδες μας και μας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε πιο χρήσιμες σελίδες και πιο χρήσιμο περιεχόμενο.
Χρησιμοποιούμε cookies πρώτου αποδέκτη, cookies τρίτων μερών και αιτήματα τρίτων μερών. Τα cookies πρώτου αποδέκτη είναι cookies που ορίζονται από εμάς και μπορούν να διαβαστούν μόνο από τον ιστότοπό μας. Από προεπιλογή, τα cookies πρώτου μέρους επιτρέπονται σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Εάν απενεργοποιήσετε τα cookies πρώτου μέρους, ένας ιστότοπος δεν μπορεί να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας καθώς μετακινείστε από σελίδα σε σελίδα.
Τα cookies τρίτων μερών ορίζονται από τρίτους, κυρίως από διαφημιστικά δίκτυα. Αυτά τα cookies διαβάζονται ξανά κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε άλλους ιστότοπους, εάν υπάρχει συνεργασία και με αυτές τις εταιρείες. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies για διαφημιστικούς σκοπούς από το Facebook.

Οι αιτήσεις τρίτου μέρους γίνονται από έναν χρήστη προς μια εξωτερική υπηρεσία. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα αιτήματα δεν εγκαθιστούν cookies, ενδέχεται να μεταφέρουν πληροφορίες σε τρίτους. Για παράδειγμα, το Google Analytics - ένα κοινό εργαλείο για την ανάλυση ιστότοπων - το οποίο λειτουργεί μέσω αιτήσεων τρίτων μερών.
Μπορείτε να διαχειριστείτε τα cookies στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης ιστού σας. Λάβετε υπόψη ότι εάν μπλοκάρετε τα cookies ενδέχεται να εμποδιστεί η ορθή λειτουργία του ιστότοπού μας. Να θυμάστε ότι για το Πρόγραμμα Αφοσίωσης (Loyalty) ισχύει μια ξεχωριστή Πολιτική για Cookies.

 

 

 

 

Πρόσθετα προγράμματα και ενσωματωμένα video 
(μη διαφημιστικά)

Youtube

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από τρίτα μέρη όταν ενσωματωμένα βίντεο αναπαράγονται από το Youtube. Αυτή η λειτουργία ορίζει cookies στον υπολογιστή σας αφού κάνετε κλικ στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο του YouTube και οι πληροφορίες που συλλέγονται μοιράζονται με την Google για χρήση στις διαφημιστικές πλατφόρμες της. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτών των πληροφοριών Πολιτική απορρήτου Google.

 

Πρόσθετα προγράμματα Κοινωνικών Δικτύων (Plug-Ins):

 

Αν επιλέξετε να μοιραστείτε περιεχόμενο (share, like, tweet) με φίλους σας μέσω του Facebook, του Twitter ή άλλων κοινωνικών δικτύων μέσω των πρόσθετων προγραμμάτων για κοινωνικά δίκτυα στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να σας αποστέλλονται cookies από αυτούς τους ιστότοπους. Δεν έχουμε τον έλεγχο στις ρύθμισεις αυτών των cookies, οπότε παρακαλούμε να ελέγξετε αυτούς τους ιστοτόπους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies τους και πώς να τα διαχειριστείτε.

 

Διαφημιστικά Cookies (Γενικά)

Χρησιμοποιούμε pixels για την παρακολούθηση των μετατροπών ή/και υπηρεσίες στον ιστότοπό μας για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των online διαφημίσεών μας, όπως στην Google, στο Facebook και στο Twitter, για σκοπούς έρευνας αγοράς και για στατιστικούς σκοπούς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των δεδομένων σας και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθησή τους στους μεμονωμένους ιστότοπους.

Έχουμε ενεργοποιήσει τα Google Analytics Demographics and Interest Reporting, τα οποία μας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την ηλικία των επισκεπτών, το φύλο και τα ενδιαφέροντα σε ανώνυμο και συγκεντρωτικό επίπεδο. Αυτό θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά περιήγησης για να σας προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία κατά την επίσκεψή σας στους ιστότοπούς μας

Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες επαναστόχευσης, όπως το Google Remarketing και το Custom Audiences του Facebook, που μας επιτρέπουν να σας στέλνουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις στις αντίστοιχες πλατφόρμες. Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους διαφημίσεις, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το εργαλείο Digital Advertising Alliance στο optout.aboutads.info.

 

 

Διαφημιστικά Cookies (Συγκεκριμένα)

FacebookPixel

 

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε το Facebook Pixel. Αυτό μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τη συμπεριφορά των χρηστών και τις μετατροπές αφού έχουν ανακατευθυνθεί στον ιστότοπό μας κάνοντας κλικ στη διαφήμισή μας στο Facebook. Αυτό μας επιτρέπει να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων μας στο Facebook για σκοπούς έρευνας αγοράς και για στατιστικούς σκοπούς. Το Facebook μπορεί να συνδέσει αυτές τις πληροφορίες με το λογαριασμό σας στο Facebook και επίσης να το χρησιμοποιήσει για δικούς του διαφημιστικούς σκοπούς, το οποίο είναι σύμφωνο με την Πολιτική Χρήσης Δεδομένων του Facebook https://www.facebook.com/about/privacy/.

Μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ή να εξαιρεθείτε από τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς εντός και εκτός Facebook στον σύνδεσμο Ρυθμίσεις Διαφημίσεων Facebook .

 

Facebook Custom Audiences

 

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες Custom Audiences του Facebook. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε εξατομικευμένες διαφημίσεις για τους χρήστες μας οι οποίες βασίζονται στη συμπεριφορά τους στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πως λειτουργούν οι Διαφημίσεις στο Facebook εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ή να εξαιρεθείτε από την χρήση των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς εντός και εκτός του Facebook στον σύνδεσμο Ρυθμίσεις Διαφημίσεων Facebook .

Twitter

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Conversion Tracking του Twitter. Η υπηρεσία Twitter Conversion Tracking παρακολουθεί τις ενέργειες των χρηστών αφού έχουν δει ή έχουν αλληλεπιδράσει με διαφημίσεις στο Twitter. Η υπηρεσία Conversion Tracking επιτρέπει να ορίζουμε μετατροπές όπως κλικς σε συνδέσμους, retweets ή δεδομένα σχετικά με τα “likes”.

Αν επιθυμείτε να μην συμμετέχετε, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το εργαλείο Digital Advertising Alliance στο optout.aboutads.info.

 

Google Marketing

 

Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες μάρκετινγκ και επαναληπτικού μάρκετινγκ του Google AdWords ή/και του Analytics. Αυτές οι υπηρεσίες μας επιτρέπουν να προβάλλουμε διαφημίσεις με καλύτερη στόχευση, έτσι ώστε να προσφέρουμε διαφημίσεις που ενδιαφέρουν τους χρήστες. Μέσω του επαναληπτικού μάρκετινγκ, οι διαφημίσεις και τα προϊόντα που προβάλλονται στους χρήστες είναι σχετικά με κάποιο ενδιαφέρον τους το οποίο καθορίζεται από τη δραστηριότητα τους σε άλλους ιστότοπους στο Δίκτυο της Google.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση δεδομένων από την Google για σκοπούς μάρκετινγκ, ανατρέξτε στη σελίδα:  https://www.google.com/policies/technologies/ads
Η πολιτική απορρήτου της Google βρίσκεται εδώ: https://www.google.com/policies/privacy.

 

Εάν επιθυμείτε να μην συμμετέχετε στη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος από τις υπηρεσίες μάρκετινγκ της Google, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις και τις επιλογές opt-out που παρέχονται από την Google: 
 http://www.google.com/ads/preferences.

 

 

7. Οι επιλογές σας

Σας δίνουμε επιλογές σχετικά με το πώς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Επικοινωνία μέσω email: Μπορείτε να επιλέξετε να μη λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα από τη Yara ακολουθώντας της οδηγίες opt- out (διαγραφής από το λίστα αποδεκτών) που παρέχονται σε αυτά τα μηνύματα

Παρακαλώ σημειώστε ότι θα σεβαστούμε την επιθυμία σας να μη λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα από τη Yara. Ωστόσο, μπορεί να συνεχίσουμε να σας στέλνουμε μηνύματα σχετικά με υπηρεσίες, όπως μηνύματα που επιβεβαιώνουν την παραγγελία σας μέσω ιστοτόπου. Επίσης, μπορεί να κρατήσουμε κάποιες πληροφορίες για τη διατήρηση του σχετικού μητρώου, όπως για να βεβαιωθούμε πως ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των πελατών και ότι στέλνουμε συγκεκριμένους τύπους μηνυμάτων.

Σημειώστε επίσης πως μπορείτε να ρυθμίσετε, πως η συσκευή κινητού σας μπορεί να μεταδώσει την τοποθεσία σας στη Yara, καθώς και πως ο φυλλομετρητής του κινητού σας διαχειρίζεται τα cookies και τις συναφείς πληροφορίες προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις της συσκευής και ασφαλείας. Παρακαλώ, όπως ανατρέξετε στις οδηγίες που παρέχονται από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας ή τον κατασκευαστή της συσκευής σας για να μάθετε πως μπορείτε να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις.

8. Τα δικαιώματά σας

Στο βαθμό που είναι επιτρεπτό από το εφαρμοστέο δίκαιο μπορείτε να ζητήσετε:


(α) Δικαίωμα πρόσβασης

Να σας παρέχουμε βεβαίωση σχετικά με το κατά πόσο διατηρούμε προσωπικά σας δεδομένα, έχουμε πρόσβαση σε αυτά και άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα δεδομένα
Να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων.


(β) Δικαίωμα διόρθωσης


Τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι ανακριβή ή ατελή.


(γ) Δικαίωμα Διαγραφής


Τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων υπό προϋποθέσεις, για παράδειγμα στις περιπτώσεις που συγκατατεθήκατε για μια επεξεργασία και ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας ή όταν χρησιμοποιήθηκαν παρανόμως


(δ) Δικαίωμα περιορισμού στην επεξεργασία


Τον περιορισμό της χρήσης των προσωπικών δεδομένων υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις


(ε) Δικαίωμα Φορητότητας


● Τη φορητότητα των δεδομένων που σας αφορούν σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο
● τη διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας όπου είναι τεχνικά εφικτό υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις


(στ) Δικαίωμα εναντίωσης ή opt- out


Να εναντιωθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων υπό προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της απευθείας προώθησης και όποτε τα προσωπικά δεδομένα τυγχάνουν επεξεργασίας βάσει τον εννόμων συμφερόντων της Yara.


Έχετε το δικαίωμα εναντίωσης από την απευθείας εμπορική προώθηση και μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο «διαγραφή από τη λίστα» (unsubscribe)


(η) Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης


Την ανάκληση της συγκατάθεσής σας ανα πάσα στιγμή, εάν τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε βασίζονται στη συγκατάθεση. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν καθιστά την πρότερη επεξεργασία παράνομη.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματά σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση dataprivacy@yara.com. Παρακαλώ σημειώστε ότι κάποια από τα ως άνω δικαιώματα μπορούν να περιοριστούν με βάσει το εφαρμοστέο δίκαιο.

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε ένα παράπονο ενώπιον της εποπτικής αρχής της χώρας σας ή όπου η παραβίαση συντελέστηκε. Η λίστα με τις αρμόδιες αρχές είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της επιτροπής. Η αρμόδια Αρχή είναι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στη Διεύθυνση www.dpa.gr, Λεωφ. Κηφησίας 3, 1152, Αθήνα

9. Πώς διατηρούμε τα δεδομένα σας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο καιρό χρειάζεται ή επιτρέπεται ανάλογα με τους σκοπούς που είχαν συλλεχθεί και σε συμφωνία με το εφαρμοστέο δίκαιο. Τα κριτήρια που θα καθορίσουν τις περιόδους διατήρησης περιλαμβάνουν:


(α) Τη διάρκεια της ενεργής σχέσης με εσάς για να σας προσφέρουμε τις ζητηθείσες υπηρεσίες και προϊόντα (για παράδειγμα για όσο διάστημα έχετε ένα λογαριασμό με εμάς, ή εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες/εφαρμογές κινητών) ή για να σας βοηθήσουμε με τις δραστηριότητές σας και τυχόν να ικανοποιείτε τις απαιτήσεις διατήρησης των δεδομένων. Για παράδειγμα, ως βασικός κανόνας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας, επιδιώκουμε να επανεξετάσουμε την ανάγκη διατήρησης των δεδομένων σας δύο χρόνια μετά την λύση της σχέσης, όταν παύετε να είστε εγγεγραμμένος πελάτης (για παράδειγμα, για να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε καταγγελίες ή ερωτήσεις που ενδέχεται να εξακολουθούν να υπάρχουν ή εγερθούν). Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την περίοδο αυτή, όπως εκτίθεται παρακάτω.

(β) εάν υπάρχει νομική μας υποχρέωση (για παράδειγμα συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις μας υποχρεώνουν να διατηρούμε τα αρχεία συναλλαγών για συγκεκριμένη περίοδο πριν τα διαγράψουμε)

(γ) εάν η διατήρηση συνίσταται βάση της νομικής μας θέσης (όπως για παράδειγμα βάσει παραγραφής, ή διεκδίκησης αξιώσεων ή νομοθετικών ερευνών)

10.Ασφάλεια πληροφοριών

Η Yara μεριμνά για την ιδιωτικότητά σας και δεσμεύεται να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχουμε εφαρμόσει τα κατάλληλα τεχνικά, φυσικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, άνευ αδείας κοινολόγηση ή προσπέλαση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σε όσους έχουν σχετική επιχειρησιακή ανάγκη.

11. Μεταφορά των προσωπικών δεδομένων σε άλλες χώρες

Η μεταφορά δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε εταιρεία που βρίσκεται σε μια τρίτη χώρα εκτός του ΕΟΧ, η οποία δεν παρέχει επαρκή προστασία, θα πραγματοποιείται μόνο εάν παρέχονται οι κατάλληλες διασφαλίσεις, π.χ. Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες ( οι διαβιβάσεις των δεδομένων σας σε εταιρείες του ομίλου Yara που βρίσκεται εκτός ΕΟΧ γίνονται βάσει των Δεσμευτικών Εταιρικών Κανόνων του Ομίλου Yara ), σύναψη τυποποιημένων συμβατικών ρητρών της ΕΕ, λήψη ρητής συγκατάθεσής σας, ή σε περίπτωση διαβίβασης στις ΗΠΑ εάν το παραλαμβάνον μέρος συμμετέχει στην ασπίδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ΕΕ–ΗΠΑ.

Όταν αποκαλύπτουμε πληροφορίες σε άλλα μέρη, χρειάζεται να μεταφέρουμε μερικές φορές δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε μια χώρα εκτός του ΕΟΧ, προκειμένου να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε έναν από τους σκοπούς που αναφέρονται στην Ενότητα 5. Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν υπο-εκτελούντα την επεξεργασία εγκατεστημένο στις ΗΠΑ, όταν συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα, προκειμένου να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Η μεταφορά αυτή θα πραγματοποιηθεί μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα παρασχεθούν οι κατάλληλες διασφαλίσεις, όπως περιγράφεται ανωτέρω.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις διαβιβάσεις ή θέλετε να λάβετε αντίγραφο των διασφαλίσεων που παρέχουμε σε περιπτώσεις διαβιβάσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Yara μπορεί να μεταφέρει δεδομένα που έχει συγκεντρώσει σε τρίτους (εγχώριους ή/και αλλοδαπούς) παραλήπτες με σκοπό i) τη βελτίωση ή την ανάπτυξη του Ιστότοπου ή οποιουδήποτε εξοπλισμού που σχετίζεται με συγκεκριμένες υπηρεσίες και ii) την ορθή λειτουργία του Ιστότοπου και του εξοπλισμού.

12. Πολιτικές Απορρήτου τρίτων μερών

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου αφορά μόνο τη συλλογή, χρήση και την γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων από την Yara. Άλλοι ιστότοποι που ενδέχεται να είναι προσβάσιμοι από αυτόν τον ιστότοπο έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και πρακτικές. Οι ανεξάρτητοι αντιπρόσωποί μας, οι προμηθευτές μας και οι επιχειρηματικοί εταίροι μας έχουν επίσης τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και πρακτικές. Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με τις πολιτικές απορρήτου που παρέχονται από όλα τα τρίτα μέρη προτού παρέχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες ή όταν θέλετε να επωφεληθείτε από μια προσφορά ή μια προωθητική ενέργεια. Παρόλο που προσπαθούμε να σας παραπέμπουμε μόνο σε ιστότοπους που μοιράζονται τα ίδια υψηλά πρότυπα με εμάς και δείχνουν τον ίδιο σεβασμό στην ιδιωτικότητα με εμάς, δεν είμαστε σε καμία περίπτωση υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που χρησιμοποιούνται από άλλους ιστότοπους.

13. Αλλαγές και τροποποιήσεις σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ή με άλλο τρόπο εάν κάνουμε ουσιώδεις αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, οι οποίες μπορείνα είναι σχετικές με εσάς και να επηρεάσουν τα δικαιώματά σας, πριν προβούμε σε αυτές τις αλλαγές.


Κάθε αλλαγή θα κοινοποιηθεί στην παρούσα Πολιτική.

14. Δικαιοδοσία και εφαρμοστέο δίκαιο

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εκτός από την υποχρεωτική ελληνική νομοθεσία, διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους της Νορβηγίας και υπόκειται στη μη αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Νορβηγίας

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τη Υara ή την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο dataprivacy@yara.com. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω ταχυδρομείου στην διεύθυνση:
Yara ΕΛΛΑΣ Α.Ε
Λ.Συγγρού 143, 17121
Ν.Σμύρνη, Αθήνα

Σύνδεσμος για Yara Data Privacy Policy for Customer Data


Σε ισχύ από: 24/5/2018 / Τελευταία αναθεώρηση 20/6/2019