Βρείτε πληροφορίες για την καλλιέργεια που θέλετε

Θέλετε πληροφορίες για να μπορέσετε να αυξήσετε την παραγωγή και την ποιότητα των προϊόντων σας; Αναζητήστε στην ιστοσελίδα μας συμβουλές για οτιδήποτε αφορά την θρέψη των καλλιεργειών. Ξεκινήστε επιλέγοντας μια καλλιέργεια.

sitari
sitari

Οδηγός λίπανσης για 12 καλλιέργειες

Kατεβάστε τον οδηγό λίπανσης της Yara για 12 καλλιέργειες που συναντάμε στην Ελλάδα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ YARA

Επιφανειακή Λίπανση Σιτηρών

Οδηγός για την σωστή θρέψη και λίπανση της καλλιέργειας του σιταριού με στόχο την αύξηση της απόδοσης και της ποιότητας της παραγωγής.

Οικογένειες λιπασμάτων Yara - Powerbrands

H Yara Ελλάς μπορεί να προσφέρει μια πλήρη γκάμα λιπασμάτων στην Ελληνική αγορά.Τα λιπάσματά μας ομαδοποιούνται σε οικογένειες προϊόντων για να διευκολύνεται η επιλογή του σωστού τύπου κάθε φορά. Αν ψάχνετε για αποτελεσματικά λιπάσματα αζώτου ή αζώτου μαζί με θείο, σύνθετα λιπάσματα που περιέχουν όλα τα κύρια θρεπτικά συστατικά, λιπάσματα μικροθρεπτικών στοιχείων για να διορθώσετε μια ανεπάρκεια ή κάτι άλλο, θα βρείτε πολλές επιλογές.

Βιβλιοθήκη Θρέψης - Λίπανσης

Αναζητήστε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την λειτουργία των φυτών και τις αρχές της θρέψης και λίπανσης τους

Έχει η καλλιέργεια σας κάποια τροφοπενία;

Έχει η καλλιέργεια σας κάποια τροφοπενία;

Προσδιορίστε και διαγνώστε εάν η καλλιέργειά σας υποφέρει από έλλειψη κάποιου θρεπτικού στοιχείου και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα συμπτώματα, τις αιτίες καθώς και τρόπους να ελέγξετε ή να διορθώσετε την συγκεκριμένη τροφοπενία.

Δείτε όλες τις τροφοπενίες στο Βαμβάκι

Δείτε όλες τις τροφοπενίες στο Καλαμπόκι

Δείτε όλες τις τροφοπενίες στο Σιτάρι

Δείτε όλες τις τροφοπενίες στην Ελιά

Νέα και εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Yara Ελλάς