Φασόλια: 1 έως 2 εφαρμογές με 300 έως 500 ml/στρέμμα όταν η καλλιέργεια είναι 10 έως 15 εκατοστά. Επαναλάβετε αν είναι απαραίτητο σε διαστήματα 10 έως 14 ημερών μεταξύ των εφαρμογών. Ποσότητα ψεκαστικού υγρού: 3 - 20 λίτρα/στρέμμα.
Αγγούρια (υπ.): 300 έως 500 ml/στρέμμα. Εφαρμόστε στο στάδιο 4-6 φύλλων. Ποσότητα ψεκαστικού υγρού: ελάχιστη 20 λίτρα/στρέμμα.
Μπιζέλια: 1 έως 2 εφαρμογές με 300 έως 500 ml/στρέμμα όταν η καλλιέργεια έχει ύψος 10 - 15 εκ. Επαναλάβετε αν είναι απαραίτητο σε διαστήματα 10 έως 14 ημερών μεταξύ των εφαρμογών. Ποσότητα ψεκαστικού υγρού: 3 έως 20 λίτρα/στρέμμα.
Πιπεριές (υπ.): 200 έως 300 ml/στρέμμα. Εφαρμόζεται στο στάδιο των 4 έως 6 στάδιο φύλλων με έως 2 επαναλαμβανόμενες εφαρμογές σε διαστήματα 10 έως 14 ημερών εάν είναι απαραίτητο. σ.σ. Μην εφαρμόζετε κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας. Ποσότητα ψεκαστικού υγρού: ελάχιστη 20 λίτρα/στρέμμα.
Ζαχαρότευτλα: 300 έως 500 ml/στρέμμα εφαρμογή στο στάδιο των 4 έως 6 φύλλων. Για μέτρια έως σοβαρή ανεπάρκεια, επαναλάβετε σε διαστήματα 10 έως 14 ημερών. Ποσότητα ψεκαστικού υγρού: 20 λίτρα/στρέμμα.
Καπνός: 2 εφαρμογές 300-500 ml/στρέμμα) δύο έως τρεις εβδομάδες μετά τη μεταφύτευση (στάδιο 3 έως 4 φύλλων) με διάστημα 10 ημερών μεταξύ των εφαρμογών. Ποσότητα ψεκαστικού υγρού: ελάχιστη 3 λίτρα/στρέμμα.
Τομάτα (υπ.): 300 έως 500 ml/στρέμμα εφαρμόζεται στο στάδιο των 4 έως 6 στάδιο φύλλων με έως 2 επαναλαμβανόμενες εφαρμογές σε διαστήματα 10 έως 14 ημερών εάν είναι απαραίτητο. Ποσότητα ψεκαστικού υγρού: ελάχιστη 20 λίτρα/στρέμμα.
Καρπούζι: 300 έως 500 ml/στρέμμα στο στάδιο 4 έως 6 φύλλων. Εάν απαιτείται, επανάληψη της εφαρμογής 14 ημέρες μετά. Ποσότητα ψεκαστικού υγρού: 20 λίτρα/στρέμμα.