Ρωτήστε Τιμή

Πολύ συχνά δεχόμαστε ερωτήματα από παραγωγούς όπως:

  • Τι τιμή έχει το Χ λίπασμα σας για την Ελιά;
  • Λίπασμα για ελιές 20-10-10 τιμή;
  • Ποιές είναι οι τιμές των λιπασμάτων σας φέτος;
  • Τιμή νιτρικής αμμωνίας;

Ως εταιρεία προμηθεύουμε με τα λιπάσματά μας ΜΟΝΟ επιλεγμένα καταστήματα, τα οποία διαθέτουν την απαραίτητη άδεια εμπορίας λιπασμάτων. Φροντίζουμε να διατηρούμε ένα άριστο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελληνική επικράτεια και είναι στην βούληση σας να επιλέξετε από που θα ζητήσετε μία προσφορά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο στην ιστοσελίδα μας και να κατευθυνθείτε στην σελίδα 

Εκεί σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε το λίπασμα και την ποσότητα που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια να επιλέξετε από ποιόν συνεργάτη μας θέλετε να λάβετε μια προσφορά ανάλογα με την περιοχή που διαμένετε.

Ένας ακόμη τρόπος να ρωτήσετε τις τιμές των λιπασμάτων Yara, από κάποιον συνεργάτη μας, είναι πηγαίνοντας στην σελίδα του λιπάσματος που σας ενδιαφέρει όπου κάτω από το εικονογραφημένο σακί, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί που λέει "Ρωτήστε Τιμή" όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

yaramilacomplex.png

 

Αφού κλικάρετε εκεί θα σας κατευθύνει το σύστημα σε μία νέα σελίδα όπου θα πρέπει να ορίσετε την ποσότητα για την οποία ενδιαφέρεστε, να επιλέξετε από ποιόν συνεργάτη μας στην περιοχή θέλετε να πάρετε προσφορά και τέλος να δώσετε τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί σας. 

 

2.jpg

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!